kwiek verwelkomt twee talenten bij dames 2

Kim is 15 jaar en een talentvolle linkshandige rechterhoek- en opbouwspeelster. Ze heeft de ambitie om binnen het handballen zo hoog mogelijk te komen. Kim komt uit Wijhe en is daar op 5-jarige leeftijd begonnen met handballen. Ze zit op Carmel in 3 VWO. Bij Kwiek komt Kim in Dames 2 en mag daar haar talent verder ontwikkelen.

Aya is 14 jaar en een rechtshandige speelster die bij LHC op meerdere plekken speelde, waaronder in de opbouw en linkerhoek. Aya zal bij Dames 2 zich vooral mogen ontwikkelen op de linkerhoek. Verder traint ze ook bij de Carmel Handbalschool. Ze zit in HAVO 3 van het Carmel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.