kwiek vernoemt jeugdtoernooi naar overleden clubman

In het weekend van 16, 17 en 18 september zullen teams uit het hele land in de Raaltese sporthallen spelen. Er wordt gespeeld in de Tijenraan, Carmelhal en de Rodhahal waar E1 en C2 op vrijdagavond aftrappen tegen tegenstanders uit de buurt. E1 speelt in Tijenraan en C2 speelt in de Carmelhal.

Naast buurtteams komen er ook clubs met grote namen naar Raalte. Zo komen SEW en Quintus ieder met vier jeugdselectieteams onze kant op. Hun A1, B1, C1 en D1 gaan de strijd aan met de Kwiekers en de andere deelnemende teams. Met een iets minder grote delegatie zal VOC uit Amsterdam aanwezig zijn met hun A1, B1 en C1. Verder nemen Venlo, V&L, Velo, E & O en de Carmel Handbal School uit Raalte,Handbalschool Twente ieder met één of twee teams deel aan het  ‘Jan de Haan Jeugdtoernooi HV Kwiek’.

Een groot toernooi als deze kan niet zonder haar vrijwilligers. Ouders, bestuursleden, senioren van Kwiek en alle andere vrijwilligers zetten zich belangeloos in. Al deze vrijwilligers zijn de fundering van het toernooi.

Ook zonder sponsoren, geen ‘Jan de Haan jeugdtoernooi HV Kwiek’. Drankenhandel Korbeld, Nijkamp Groothandel Tuinplanten, Zwakenberg en Korbeld verhuur, Brands Up,  Kapsalon Marion Oortwijn Auto Techniek  Raalte , West Cord Hotel, dragen hun financiële steentje bij, dat mag niet vergeten worden. Hartelijk dank hiervoor. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.