krasactie dirk in raalte levert winnaars vol karretje op

De winactie liep de afgelopen twee weken om de opening van de winkel te vieren. Bij een besteding van 15 euro ontving elke klant een kraskaart waarmee prijzen te verdienen waren. De familie Van Veen won de hoofdprijs: een minuut gratis winkelen.

Thuis hadden moeder en zoon Van Veen al goed nagedacht over wat ze allemaal wilden hebben. Mevrouw van Veen: “Mijn zoon had een drone en bestuurbare auto op het oog. Dit hebben we aangevuld met wasmiddel, chocola en wijn.” Eenmaal bij de kassa was er een bedrag van 115 euro aan boodschappen bij elkaar gewinkeld.

Naast de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen waren er Dirk boodschappenbonnen ter waarde van 25 of 50 euro te winnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.