kinderkoor discover uit raalte zoekt nieuwe leden

We zingen eigentijdse kinderliedjes en popliedjes. De inbreng van de kinderen is groot. Ze mogen zelf bedenken of er een performance bij moet en de liedjes mogen ze met ritme-instrumenten begeleiden. Verder is er begeleiding met keyboard en gitaar. Het samen plezier hebben in muziek staat voorop!!

Ook treden we 5 á 6 keer op gedurende het seizoen. De foto bij dit bericht is gemaakt tijdens ons optreden bij de Samenloop voor hoop. De repetities zijn op vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur in de ontmoetingszaal van de Brinkerhoek aan de Dahliastraat 40 te Raalte (in de schoolvakanties wordt niet gerepeteerd).

Voor inlichtingen kunt u bellen naar Jolande Gerrits Jans 357288 of mailen naar jolandegj62@live.nl.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.