kidz enjoy voor kinderen van minima

Er hebben zich al kinderen opgegeven, maar er is nog plaats: voor zes kinderen. En die kunnen zich aanleiden via lindahakvoort1@hotmail.com.

Kidz Enjoy kost geen geld. De organisatie weet iedere keer een heel indrukwekkende lijst van partners te vinden. Ook dit jaar.

Bij aanvang van de dag (11.00 uur) worden de kinderen verwacht bij Robby Snacks in Raalte. Daar krijgen ze een ijsje. Vervolgens verzorgt TCR het vervoer met de Rohdabus naar De Zwerver. Bakkerij Jorink en keurslager Albers verzorgen de lunch. Drankhandel Korbeld zorgt voor de drankjes. En er is een bbq van Mauritz en Kees Duym.

Maar het gaat niet alleen maar om eten en drinken. De dag staat in het teken van cowboy’s en indianen. Er komt een countryband spelen en Harold van Radioteam FM verzorgt het geluid. Party en Spel levert de sprinkussens. Foto en Zo maakt een mooie groepsfoto.

Er zijn ook bedrijven die een bijdrage hebben gedoneerd, zoals Kruiper Tweewielers en Tandartspraktijk Borgeld. Dit geld wordt gebruikt voor de aankleding en onkosten van de vrijwilligers en om de kinderen wat leuks mee te geven.

Linda van Dooremolen is de grote initiator. Ze sluit haar verhaal een beetje in mineur af: “Er zijn ook wat mensen die negatieve verhalen over ons de wereld in helpen. Dat is jammer, want dat kan zo maar ten koste gaan van het spelplezier dat de kinderen die dag aangeboden wordt. We staan er voor dat alle gesponsorde bedragen ten goede komen aan Kidz Enjoy!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.