kids in haarle maken eigen dorp van hout

De kinderen worden op maandagochtend in twaalf groepen verdeeld. Het comité stelt zelf de groepen samen met kinderen van jong tot oud; zodat er een goede mix is. Iedere groep krijgt drie leiders toegewezen en met hun groep zullen ze dus strijden om de titel “mooiste hut” van het houtdorp.

Het thema van dit jaar blijft nog tot maandagmorgen 25 juli groot geheim. Er worden vele activiteiten rondom het thema georganiseerd. Veel mensen uit Haarle en omstreken zijn daarbij betrokken. Het belooft een waar spektakel te worden.

Op de woensdagavond is iedereen vanaf 19.00 uur van harte welkom om de hutten te bekijken. Het zijn niet alleen de ouders van de kinderen die komen, maar vele mensen uit Haarle laten jaarlijks hun gezicht zien op het houtdorp.

De ‘mooiste hut’ wordt op deze avond bekend gemaakt. De jury bestaat uit mensen die ‘bekend’ zijn in het dorp en affiniteit hebben met het thema.

De donderdagochtend is bedoeld voor de opa’s en oma’s van de kinderen. Zij kunnen ook de prachtige hutten van hun kleinkinderen bekijken. Vanaf 10.00 uur zijn zij van harte welkom op het terrein.

Het houtdorp is een algemeen begrip in Haarle, veel mensen zijn er direct dan wel indirect bij betrokken; vrijwilligers, sponsoren e.d. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Tijdens de week zelf zijn er dagelijks zo’n vijftig vrijwilligers aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.