Home / archiefcentraal / kerk marienheem opent deuren met open monumentendagen

kerk marienheem opent deuren met open monumentendagen

Vrijwilligers van het Omnihuus (Historische Vereniging Mariënheem) zijn die dagen in de kerk aanwezig om bezoekers rond te leiden en te voorzien van informatie over het monumentale gebouw, waaronder beelden, tekens en schilderingen. Daarbij exposeren icoonschilders verschillende iconen en de Mariënheemse schildersvereniging vele werken.

Naast orgelbespelingen zijn er op de beide dagen elk drie muzikale intermezzo’s, waarin Mariënheemse muzikanten verschillende instrumenten bespelen. Bezoekers kunnen rekenen op gratis koffie en/of thee.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.