kartonnen tenten houden het droog

In dat weerbericht vertelde Willemein Hoebert dat het overal in het land regende, maar dat Deventer het droog hield. En ze wees daarbij naar een foto van de kartonnen tenten. “Maar goed dat de regen niet doorzet” hoorden we passanten van de kartonnen tenten ook zeggen.

Het was inderdaad maar goed dat het niet regende zaterdagmiddag: vooral omdat Deventer op Stelten veel mooier is als het droog is. Maar regen blijkt niet erg te zijn. Het karton kan gerust een paar dagen in de regen staan.

En als zondag Deventer op Stelten afgelopen is, dan kan de camping gewoon bij het oud papier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.