jeugdcamping dennenoord geeft disco flinke make over

“Wij zijn gedwongen om een andere koers te varen om het bedrijf te kunnen blijven draaien”, stelt Volkerink helder. Dat komt door het rookverbod en de nieuwe alcoholwet, waarbij jongeren pas mogen drinken vanaf 18 jaar. “Onze doelgroep bestaat vooral uit jongeren tussen 15 en 20 jaar dus is een groot deel van onze omzet weggevallen.”

Ombouwen
Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, ging de campingeigenaar aan de slag om in te spelen op de veranderingen. “Om door te kunnen gaan hebben wij de campingdiscotheek omgebouwd zodat deze ook geschikt is voor feesten en partijen buiten het seizoen.”

Jan is trots op het resultaat: een fraaie, moderne club met mediterrane uitstraling. “We hebben er twee winters aan gewerkt en het resultaat is echt uniek te noemen voor Ommen en omgeving.”

Virtuele tour
Burgemeester Mark Bouwmans verricht vanmiddag om 16.00 uur de officiële openingshandeling. Maar als je nieuwsgierig bent, kun je hier alvast een virtuele tour krijgen. In het menu moet je dan even klikken op ‘Club Silva’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.