jeugd polyhymnia sluit seizoen af met twee concerten

Onder grote belangstelling van ouders en vooral buurtbewoners werden om 18:30 uur de eerste noten gespeeld in de Aakstraat. Onder een strak blauwe hemel werden afwisselend nummers gespeeld door het jeugdorkest, de opstapgroep en de jeugdslagwerkgroep. Ook werden er een aantal nummer gezamenlijk gespeeld.

Na het eerste concert werden alle instrumenten in auto’s verplaatst naar de P. Buismanstraat. Daar werd het hele concert nogmaals ten gehore gebracht. Ook nu weer onder grote belangstelling van buurtbewoners.

Na de laatste noten gespeeld te hebben is het voor de jeugd vakantie. Na de vakantie zullen ze al weer beginnen met de voorbereidingen voor het jaarlijkse concert in de sporthal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.