jeroen van der boom koopt streekpakket in heeten

Van der Boom presenteert het programma ‘In mijn eendje’. Vandaag trouwde er een stel op de Holterberg en Jeroen wilde het stel verrassen met een streekpakket van de Maathoeve, met haar heerlijke Sallandse producten.

“Wij mochten dit pakket zelf samenstellen en hebben er mooie Sallandse producten uit de streek erin verwerkt, zoals Appelchips en landbier uit Raalte, het Heeten’s bittertje, wijn uit Schoonheeten, Sallandse worst, boerenlandthee, graskaas, beschuit, Deventer stadsmosterd, Sallands wandelvoer en een folder van (trap) Rondje Salland en natuurlijk een folder van recreatiebedrijf de Maathoeve”, vertelt eigenaar Peter de Graaf enthousiast.

“De crew en Jeroen hebben eerst heerlijk geluncht in onze groepsruimte ‘de Huuskamer’, met heerlijke Sallandse gerechten die Agnes heeft bereid met de Sallandse streekproducten. Agnes heeft iedereen welkom geheten en verteld over de Maathoeve en zijn historie en over het nieuwe recreatiebedrijf met de diverse activiteiten en over ons nieuwe groepshotel welke in aanbouw is en waar hij volgend jaar natuurlijk van harte welkom is.”

Voor de opnames kwam Jeroen met de Eend aangescheurd op het erf en maakte hij kennis met de shetlanderpony en maakte een grapje over zijn collegazanger van Velzen over ponyrijlessen op de shetlander. Daarna is in de winkel het pakket uitgezocht en samengesteld door Agnes met de pure producten uit Salland. Na het Landwinkelen bij de Maathoeve is hij in zijn eentje vertrokken in zijn eend. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.