heel luttenberg werkt mee aan sportdag esmoreit

Dat sportdorp Luttenberg veel te bieden heeft werd duidelijk. Van alle mooie sportfaciliteiten in het dorp werd gebruik gemaakt. Ook professionele trainers gaven ondersteuning aan de diverse clinics en hadden verschillende zaken voorbereid.

Free Running
Zo konden de basisschoolkinderen in de Sporthal De Achterberg in samenspraak met stichting SSL en Sportdorp Luttenberg een ‘Free Running’ parcours afleggen onder professionele begeleiding. Free Running is een activiteit die uit de Franse binnensteden is overgewaaid en wordt nu als sport beoefend. Door al lopend diverse obstakels atlethisch te passeren, worden zowel conditie als behendigheid op de proef gesteld.

Tennis
Daarnaast werden er op de tennisbaan, in nauw overleg met de Tennisvereniging Luttenberg die de banen speciaal voor de jeugd beschikbaar stelde, tennisclinics gegeven.

Bubblevoetbal en Beachvolleybal bij SDOL
In opblaasbare pakken kon de Luttenbergse jeugd tegen elkaar voetballen op het SDOL kunstgrasveldje. Regels? Die waren er niet of nauwelijks. Een technisch voetbalonderdeel werd verzorgd door onder meer Sander Oosterlaken uit Luttenberg.

SDOL verleende haar medewerking ook door het beschikbaar stellen van het beachveld. Daar werd een clinic beachvolleybal gegeven die werd verzorgd door Sporclub Luttenberg.

ATB op de Luttenberg
ATB Mountainbike op de Luttenberg mocht niet ontbreken. Over de paden van de Luttenbergse berg werd een uitdagend parcours gefiets. Alles onder begeleiding van fietsvereniging CRT uit Raalte die deze clinic verzorgde.

Ready 2 Rumble (Boksen)
Bij TopFit Salland mochten de kinderen Boksen. Onder begeleiding van Mathijn Veldkamp werden er rake klappen uitgedeeld.

Zwemclinics
Ook in het zwembad werden clinics gegeven. Zo konden de kinderen ondermeer waterpolo spelen, een onderwater puzzel oplossen en allerlei andere natte onderdelen. Dit werd gedaan door zwemdocenten van Kracht door Sportbedrijf Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.