Home / archiefcentraal / go ahead eagles ruim langs sallands streekteam

go ahead eagles ruim langs sallands streekteam

Zonder groots te spelen kwam Go Ahead Eagles voor rust op een 0-2 voorsprong. Leon de Kogel (foto) wist twee standaardsituaties – een vrije trap en een penalty – om te zetten in een doelpunt. Tussen de goals door werd het duel kort stilgelegd door arbiter Bronsvoort, vanwege het onweer boven Heeten.

Na rust speelde Go Ahead Eagles met meer pressie. Dat resulteerde al snel in de 0-3 van Orhan Džepar. Hij kopte bij de tweede paal raak uit een voorzet van Lambooij. Nadat schotkansen niet besteed waren aan Teijsse, Brands en Duits, werd de score in de slotfase toch nog verder opgevoerd. Eerst was het Nieveld die invaller Van Ewijk vond met een schitterende splijtende pass. Van Ewijk omspeelde de keeper bekwaam en tikte binnen: 0-4.

Het Sallands Streekteam, dat de hele wedstrijd tot louter plaagstootjes kwam, ging op zoek naar de eretreffer. Die zoektocht werd voltooid door Jacco ten Hove, die oog in oog met Cummins niet faalde. Met een bekeken lob verschalkte hij de Eagles-goalie: 1-4.

Het slotakkoord was toch voor de bezoekers uit Deventer. In een scrimmage kwam de bal voor de voeten van Kevin Brands. De middenvelder kapte zijn tegenstander uit en schoot snoeihard raak: 1-5. Het betekende de zesde overwinning van de voorbereiding voor de ploeg van Hans de Koning. Zaterdag wacht oefenduel nummer 7. Dan is in Terwolde om 19:00 uur Achilles’29 de tegenstander.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.