Home / archiefcentraal / glasvezel salland noord nog drie procent nodig

glasvezel salland noord nog drie procent nodig

Marleen Engelbertink van CIF Cogas – het bedrijf dat de glasvezelkabels gaat graven – is positief over die laatste drie procent: “We zijn er bijna, we hebben dit weekend nog voor de laatste 3%, dit moet toch gaan lukken!”

En dat komt goed uit. Want vandaag is er in het Raalter Hoftheater de hele dag inschrijfkans. Vanaf 09.00 uur zitten hier de lokale verkopers en vrijwilligers van Salland Glas voor iedereen klaar! Je krijgt daar advies en kunt gelijk ook een contract aangaan.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.