Home / archiefcentraal / glasvezel nog vijftig aanmeldingen nodig

glasvezel nog vijftig aanmeldingen nodig

Henny Lammers van SallandGlas was bij de inschrijfdag in het Hoftheater en spreekt van een “tegenvallende opkomt. Helaas. Maar niet dramatisch. Nog vijftig erbij en we zijn er! We gaan er van uit dat de online inschrijvingen het komende weekend voldoende inschrijvingen zullen opleveren.”

 

Online inschrijven, dat kan nog tot maandagmiddag 12.00 uur. Dinsdagmorgen wordt dan de eindstand officieel bekendgemaakt. Lammers: “Het gaat goedkomen.” Als dat zo is, dan begint CIF Cogas na de zomer met graven om huis aan huis glasvezel aan te leggen. Ook naar de huizen die nu niet ingetekend hebben. Mochten die alsnog wel glasvezel willen, dan moeten ze er extra voor bijbetalen.

Deze ronde geldt voor Salland Noord, dat is alles ten noordenv an de lijn Boerhaar-Broekland-Marienheem. Direct na de zomer start CIF Cogas de hele procedure nog eens opnieuw. Dan voor Salland Zuid, alles onder die lijn van Boerhaar-Broekland-Marienheem. Ook dan moet er weer vijftig procent binnengehaald worden.

In het dossier waarin dit verhaal staat, kun je alles over glasvezel lezen.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.