geweldige ronden op golfbaan lemele

De vijftiende competitie ronde alweer op de baan in Lemele kwam Henri Duerink rond met 55 slagen, Gerrit Koggel had 56 slagen nodig en Hans Strijkveen 57 en Noël Shannon en Jan Nekkers 58 en Hans Timmerman met 59 slagen deden dus goede zaken voor de tussenstand. Ook Tonnie Reimink en Maurice Wesdorp met 60 slagen en Wim Harkema met 61 slagen kregen nog enkele punten voor het tussen klassement. Aan kop in de tussenstand strokeplay gaat nog steeds Hans Strijkveen met 120 punten, Jan van der Vinne heeft drie punten minder en Henri Duerink volgt weer op negen punten van Jan. Deze drie zullen naar alle waarschijnlijk strijden voor het kampioenschap 2016 strokeplay. Noël Shannon met 93 en Jan Nekkers met 79 en Jan Hekman met 73 punten kunnen alleen maar in de achtervolging gaan.

Voor het stableford klassement gaan de laatste ronden de punten naar spelers die het spel steeds beter gaan beheersen en dus hun hcp naar beneden spelen door zoveel mogelijk stableford punten te scoren. Hans Timmerman en Maurice Wesdorp scoorden 45 stableford, Jan van der Vinne 39 evenals Wim Harkema. Zeven en dertig stableford waren er voor Gerrit Koggel en Freddie Dijk deze speler verlaagden dus allemaal hun hcp. Hans Kok en Gerit Dankelman scoorden 36 stableford en Henri Duerink, Henk Bendijk en Wim van der Linde scoorden 35 stableford en kregen nog punten voor het tussenklassement. In de tussen stand stableford gaat Freddie Dijk nog fier aan kop met 92 punten, Han Strijkveen heeft nu 69 punten en Jan van der Vinne staat derde met 68 punten. De achtervolgers Jan Hekman met 64. Henri Duerink met 59 en Wim Harkema en Gerrit Koggel met 58 punten krijgen steeds meer moeite om ook punten te scoren omdat de achtervolgers steeds beter gaan spelen. Al met al zitten er veel onderlinge strijd in elke wedstrijd, zowel bij strokeplay als stableford klassement, en maakt iedereen nieuwsgierig naar de scores.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.