Home / archiefcentraal / gewapende straatroof in raalte bij onder de loep

gewapende straatroof in raalte bij onder de loep

Een (nog) onbekende man beroofde woensdag de bewoner van een woning aan de Beukensingel. De man moest onder bedreiging van een vuurwapen een tas afgeven. Daarna ging de dader er vandoor in een grijze auto, mogelijk een Volkswagen Polo of een Volkswagen Golf. 

Deze week komt het voorval in Onder de Loep. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald. Naderhand worden de zaken ook geplaatst op www.politie.nl, onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.