gertjan lahuis grote winnaar goal centraal ek poule

Gertjan wist gedurende het voetbaltoernooi maar liefst 3.186 punten te verzamelen. Toch was ook Portugal voor deze meestervoorspeller een verrassing; hij had zijn zinnen gezet op Italië.

Kipp was dicht bij
Het scheelde dan ook weinig of nummer 2 Wilco Kipp, ofwel ‘Postalia’, had de titel in de EK-poule gegrepen. Hij eindigde namelijk op slechts 47 punten achterstand op Gertjan en had Frankrijk als winnaar van het EK. Als de Fransen de titel dus hadden gepakt, was het feest in huize Kipp. Maarja, als telt natuurlijk niet in het voetbal. Toch hoeft Wilco ook niet te klagen; hij ontvangt een cadeaubond van Prins Sport Ommen ter waarde van 25 euro.

De top drie wordt compleet door een vrouw. Tenminste, als de gegevens kloppen. ‘JOie de vivre’ behaalde het fraaie ronde aantal van 3.100 punten en legt daardoor beslag op elf munten van De Gouverneur in Raalte.

Portugal
De laatste winnaar van onze EK-poule is een stoere gast. J. Verbruggen sprokkelde onder de naam ‘stoeregast’ 3.060 punten bijeen. Bijzonder was, dat hij vanaf de start van het toernooi al had ingezet op Portugal als Europees Kampioen. Dat is knap voorspeld! Dat inzicht levert hem nu een lekkere taart van Limburgia Ommen op. Die zaak is overigens gesloten van 1 tot en met 6 augustus. Dat je het weet.

De prijzen zijn dus verdeeld. De winnaars dienen contact met ons op te nemen via redactie@sallandcentraal.nl of redactie@vechtdalcentraal.nl. Via die weg krijgen ze verdere instructies.

Wij danken iedereen voor het meespelen en kijken al weer uit naar volgende edities. En zeg nu zelf, dit ‘Oranje-loze’ toernooi werd een stuk leuker en spannender door deelname aan onze EK-poule!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.