geef je op voor ijsselsportkamp in wijhe

Combinatiefunctionarissen uit team Sportstimulering vanuit Ut Huus, in samenwerking met de Capellenborg, plaatselijke sportverenigingen en de Bieenkorf zorgen er voor dat het aantal deelnemers nog elk jaar toeneemt.

“Dit jaar hebben we een kleiner team dan voorgaande jaren en vandaar dat wij dringend op zoek zijn naar enthousiaste mensen om ons te helpen. Dat kunnen ouders, andere familieleden of vrienden zijn van deelnemers . Of vrijwilligers die het hartstikke leuk lijkt om mee te helpen.”

Ouders die een dag helpen daarvan doen zijn/haar kinderen die dag gratis mee en hun lunch wordt verzorgd. Het gaat om het begeleiden van groepjes kinderen van activiteit naar activiteit, mee helpen waar nodig bij de uitvoering van de activiteiten, het verzorgen van drinken en overige hand- en spandiensten. Er is hulp nodig op maandag de hele dag, woensdagmiddag/avond/nacht en donderdagochtend.

Het kampteam komt voorafgaand aan het kamp een uurtje bij elkaar ter kennismaking en voorbereiding. “We hebben elke dag om en nabij de acht mensen nodig. Komt u ook slapen op het kamp dan slapen en eten de kinderen ook voor niets. Wij selecteren op beschikbaarheid (ouders die de meestal dagdelen kunnen roosteren we eerst in) en daarna op volgorde van binnenkomst.

Wacht dus niet te lang en geef u op voor vrijdag 29 juli. De sfeer van het kamp en om dit samen als kampteam en met de kinderen te beleven zal u zeker niet tegen vallen!”

Opgeven en meer informatie bij Lian Kolkman: l.kolkman@uthuus.nl en 06-29946965

Meer foto's