festival in de smaak en annahuis gaan samenwerken

De deelnemende restaurants zijn natuurlijk de belangrijkste partners voor het proeverijfestival, maar toch weet iedere organisator dat je afhankelijk bent van de steun van het bedrijfsleven en dat zeker ook maatschappelijke partners van levensbelang kunnen zijn.

De organisatie van In de Smaak is daarom bijzonder verheugd dat de handtekeningen zijn gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de Protestantse Gemeente Raalte. In die overeenkomst is vastgelegd dat In de Smaak in het laatste volle weekend van september gebruik kan maken van het Annahuis. Op de locatie zal onder meer het secretariaat, informatiepunt, de beveiligers en de EHBO worden gehuisvest.

Aaltje Booijink, beheerder van Plaskerk en Annahuis, vindt de overeenkomst een voorbeeld van het zoeken naar verbindingen op lokaal niveau. “Waarom zouden we elkaar in Raalte niet opzoeken als je elkaar nodig hebt”, stelt ze retorisch.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.