feestelijke onthulling tovertafel bij ecr solace

Vele gasten waren welkom bij de onthulling. Directielid Maria Scholts hield om 15.00 uur een toespraak en daarna verrichtte Petra Meester-van Mourik de onthulling. Vervolgens volgde de ingebruikname door de bewoners van ECR Solace.

De Tovertafel is een speels product voor ouderen in de midden tot late fasen van dementie. Interactieve spellen, bestaande uit lichtprojecties op tafel, reageren op hand- en armbewegingen. De Tovertafel bevordert fysieke activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding.

Onder het genot van een hapje en een drankje bleven de gasten napraten en konden zij de tafel uitproberen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.