feestelijk openingsweekend op ons boerenerf

Het Groot Sallands Maisdoolhof bestaat 5 jaar, dus tijd voor wat nieuws. Het doolhof bestaat uit een hele nieuwe route met leuke opdrachten. Daarnaast is de speelweide totaal vernieuwd en heeft de Boer’n Xpeditie nieuwe (educatieve) spelletjes voor nog meer pret.

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs. Ook zullen er extra speelactiviteiten zijn voor de kinderen, zoals een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 9 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.