expositie jaroslava bortsova in kulturhus in lemelerveld

“Ik ben keramisch kunstenaar Jaroslava Bortsova. Ik kom uit Oekraïne en woon en werk vanaf 2011 in Raalte. Vanaf 7 juli exposeer ikmet mijn Keramiek in de vitrines van Kulturhus de Mozaïek te Lemelerveld.

Keramiek is een wonder, echte magie! Eigenlijk weet je tot het einde nooit helemaal wat voor resultaat je krijgt. Wanneer de afgewerkte klei uit de oven komt zie je pas hoe het geworden is. Ik ben blij als de klei in mijn handen is. Ik geef de voorkeur aan werken en creatief bezig zijn in stilte en eenzaamheid met muziek op de achtergrond. Momenteel ben ik een grote vaas aan het creëren maar ik werk ook graag met kleine objecten (kandelaars, decoratieve beeldjes ets.).

Verder maak ik keramiek voor binnen en buiten, tuinkeramiek, decoratieve borden en grote decoratieve schalen. Ik maak keramiek op bestelling voor iedereen, ook voor bedrijven. Mijn werk doe ik met veel plezier en passie. Ik hoop dat jullie genieten van het resultaat”.
Joke Meijerman, Irma Hondshorst en Will Kemper-Tijhaar exposeren komende maanden met hun schilderkunst aan de wanden van het Kulturhus. Ze wonen in Raalte en kennen elkaar via het schilderen en doen dat al vele jaren met veel plezier.

De inspiratie komt vanuit hun omgeving, natuur, mensen en gebeurtenissen. De expositie begint met het schilderij “de Omarming.” Het werk is voornamelijk figuratief en realistisch. Er is geschilderd met verschillende materialen, zoals olieverf, acryl, pastel op doek. En potlood tekening.

De expositie is vrij te bezoeken tijdens werkdagen van half negen tot half zes. (Kroonplein 58, Lemelerveld) We wensen u veel kijkplezier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.