enthousiaste ouders blijven wasbaar luieren

23 gezinnen deden bij kinderdagverblijven ’t Schoapie en Eigen-Wijs (Koos) mee aan de pilot om te ervaren hoe de wasbare luiers werken en wat de voordelen zijn. Uitkomst is dat dik 70% al met zekerheid kan zeggen door te gaan met de luiers.

Redenen om door te gaan zijn voornamelijk de bewuste keuze voor minder afval, omdat het een duurzaam alternatief voor de wegwerpluier is en om de babyhuid niet bloot te willen stellen aan chemische stoffen.

Brainstormen
Maandagavond 11 juli komen de ouders voor een laatste keer bij elkaar voor een slotbijeenkomst op het gemeentehuis. Projectleider Mariosé Meijerink blikt dan terug op de pilot. Het doel van de avond is om samen met de ouders middels brainstormsessies te bepalen wat er moet gebeuren om de wasbare luier in gemeente Raalte even vanzelfsprekend te laten zijn als de wegwerpluier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.