ellen wichers schreur uit luttenberg in strijd om she fitgirl 2016

Stem op Ellen
Om Ellen te laten winnen hoef je alleen maar haar foto op Facebook te liken en te stemmen op de poll. Klik hier om naar de Facebookaccount van Ellen te gaan en klik hier om te stemmen op de poll. 

De 10 fitgirls met de meeste likes worden genomineerd en mogen een volgende foto uploaden. Daarvan krijgen de 5 girls met de meeste likes allemaal een active underwear set van Björn Borg. Deze laatste vijf strijden om de felbegeerde titel van She Fitgirl 2016 én om een complete sportoutfit van Björn Borg.

Advies
“Het beste advies dat ik iedereen kan geven: Doe waar jij je goed bij voelt. Luister naar je lichaam. Wees voorbereid op alle hobbels in de weg. Ga ze niet uit de weg, maar bekijk hoe je eroverheen kunt springen”, laat Ellen weten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.