drukte van belang bij eindexamengala in raalte

De schoonheidsspecialiste was de hele dag knap druk. En dat is te zien. De meiden hebben zich pico bello opgemaakt en gehuld in lange galajurken. Ook de mannen laten zich van hun beste kant zien, gehesen in strakke pakken.

Dat het spektakel niet alleen genieten is voor de leerlingen, is wel te zien aan de drukte rondom DLL. Ouders, familie en vrienden staan langs de kant om een glimp op te vangen van ‘hun’ kanjers.

Geen platte kar
Overigens hebben Carmel College Salland, gemeente, politie en brandweer veiligheidsmaatregelen getroffen voor de uitbundige intocht naar de feestlocatie. Zo zijn trekkers met platte karren verboden. Alleen voertuigen die geschikt zijn voor personenvervoer en voldoen aan de wettelijke eisen volgens de Wegenverkeerswet zijn toegestaan.

Ook bouwbedrijf Hoogeslag bv speelde in op de festiviteiten bij Lampe. Daar hing een spandoek in de lucht met de tekst ‘GESLAAGD! Ga nu BOUWEN aan je toekomst’ en ‘Kies maar een goedbetaalde baan in de bouw’.

Foto’s
Onze fotograaf Arnold Roolvink is aanwezig bij het gala en maakt uiteraard prachtige platen. Maar foto’s insturen mag natuurlijk ook! Dat kan via redactie@sallandcentraal.nl.

De foto’s van Arnold komen dit weekend allemaal op zijn facebook pagina http://staging2.facebook.com/fotoarnoldraalte

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.