drie dagen gezelligheid tijdens welsumse karmse

Op vrijdag wordt afgetrapt met de TrekkerTrek (tractorpulling) die vanaf het eerste jaar direct al druk bezocht werd. In de avond gaat Dreamcast in de tent een feestje bouwen. De frontvrouw van deze veelzijdige coverband is Hester Kootstra, bekend van onder andere X-factor.

Markt, pony’s en darten
Zaterdag is het jaarmarkt, van 8.00 tot 15.00 uur wordt het kermisterrein gevuld met een verzamelaarmarkt, rommelmarkt, braderie en een kleedjesmarkt voor de jeugd. “Op ons jaarmarkt terras is alle gelegenheid voor een drankje en praatje”, aldus de organisatie. “Ook leuk en spannend om naar te kijken; de aanspanningen met shetlanders die behendig door het parcours worden gemend.” Ben je liever zelf meer actief bezig? Doe dan mee in de tent aan het WK Darten voor koppels.

Een vast onderdeel van Welsumse Karmse is natuurlijk het corso op zaterdagavond. Buurten, vriendengroepen en scholieren zijn druk bezig geweest om met elkaar een praalwagen te bouwen. Vanaf 19.00 uur beginnen zij aan hun ronde door het dorp. De optocht eindigt op het feestterrein, waarbij de vakjury vertelt over de kwaliteiten van de praalwagen. De toegang voor terrein én corso zijn gratis.

K-otic
De zaterdagavond Kermis Party wordt door LEV en DJ Sander neergezet. Stefan de Roon is de leadzanger van LEV en zat eerder in de mega populaire band K-otic, bekend van het tv-programma Starmaker. De vijfkoppige band bruist van de energie en enthousiasme.

De zondagmiddag is het uiteraard familiemiddag. Naast allerhande activiteiten op het terrein verzorgen  Beauty and Wings een demonstratie. Dat wordt genieten van de vrije vluchten van  roofvogels en uilen. Mister Banana komt optreden met een interactieve het straat theater act.

De zondagavond wordt een groot feest met DJ Sander en NOAH, de meest veelzijdige coverband van Nederland. De band zorgt op het podium ook voor genoeg spektakel en interactie.

Pont
Speciaal voor dit feest vaart de pont Olst-Wijhe op aangepaste tijden: vrijdag tot 24.00 uur, zaterdag en zondag tot 01.30 uur.

Voor het volledige programma: staging2.welsumsekarmse. nl en Facebook/ Welsumsekarmse voor foto’s , filmpjes en informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.