de bibliotheek mee op vakantie

De deuren van de Bibliotheek Salland staan de gehele zomer op de gebruikelijke openingstijden open. Op de zaterdagen is het zelf-service in de Bibliotheek in Olst en is er geen medewerker aanwezig.

Gratis lenen in heel Nederland
Op vakantie in eigen land? Neem de Bibliotheekpas en een geldig legitimatiebewijs mee. Wie lid is van de Bibliotheek, kan nu gratis lenen in heel Nederland onder de noemer ‘gastlenen’. Daarnaast levert de Biebpas korting op bij vele uitjes en attracties in het hele land. Kijk op staging2.voordeelmetjebiebpas.nl.

E-books, altijd en overal
Het grote voordeel van e-books is dat ze niets wegen, wat vooral handig is voor op vakantie. Bibliotheekleden kiezen uit ruim 10.000 e-books die te downloaden zijn op telefoon, tablet of e-reader. E-books lenen via de Bibliotheek kan altijd en overal, zelfs vanaf het vakantieadres. Ga naar staging2.bibliotheek.nl/ebooks. Ook is er deze zomer weer het cadeautje van de Bibliotheek voor leden en niet-leden; de gratis VakantieBieb-app. Een leuke selectie van populaire e-books gratis te lezen op tablet of telefoon t/m 31 augustus 2016. Zie staging2.vakantiebieb.nl

Activiteiten in de Bibliotheek Raalte
Onze voorleesuurtjes voor de allerkleinsten (0-4 jaar) gaan elke vrijdag om 9.30 uur gewoon door tijdens de vakantie. Voor iedereen die vragen heeft over de digitale Bibliotheek, bijvoorbeeld over e-books, website, online reserveren, is elke donderdag vanaf 13.30 uur onze medewerker Ingrid de Olde aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.