Home / archiefcentraal / dansgroep ralda uit raalte vervolgt wereldreis

dansgroep ralda uit raalte vervolgt wereldreis

Vandaag wordt er voor de laatste keer geoefend bij boerderij Strunk en daarna begint het nieuwe avontuur. Na de reis naar Brazilië gaat de groep ook nog eens drie weken naar de VS en eind augustus staat er nog een reis naar Frankrijk op de planning. Dat mag met recht een wereldreis heten.

In Nederland brengt Ralda vooral dansen uit de rest van de wereld op het toneel, inclusief de soms exotische kostuums. Als ze naar het buitenland reizen laten ze juist de Nederlandse dansen zien. Dat vinden ze in het buitenland hartstikke leuk om naar te kijken. Maar wat wil je ook met een podium vol Volendamse, Sallandse of Raaltese (Joapikstug) kostuums: dat is één grote ansichtkaart.

Ben je benieuwd naar de avonturen van Ralda, zou je wel een keer mee op reis willen of zou je juist wel internationaal willen dansen? Kijk dan eens op www.ralda.nl of volg Ralda op Facebook. De groep heeft dansgroepen vanaf 4 jaar.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.