chuck borden snoert critici de mond met katapult video

Borden stond gepland als hoofdstunt op het festival. Hij zou met een katapult iedere festivaldag over de megatent worden geschoten. Uiteindelijk ging die stunt geen enkele keer door wegens technische gebreken aan de katapult.

Vervolgens ontstonden geluiden dat het één grote publiciteitsstunt zou zijn geweest. Dat de stunt van Chuck nooit echt zou plaatsvinden. Onzin, laat Borden via zijn Facebookpagina weten.

Test
“Voor de mensen die denken dat de hele katapultstunt een publiciteitsstunt was, hier is de test die we daadwerkelijk deden”, schrijft hij bij de video. “Dit was ERG echt en persoonlijk voor mij.”

Op de video is te zien hoe Chuck wordt gelanceerd richting het water. Het lijkt er op dat ook hier de katapult niet helemaal goed zijn werk doet aangezien de Raaltenaar maar nét in het water eindigt, vlakbij de kant. Toch blijkt uit de reactie van Chuck dat het wel de geplande afstand was: “Het was een goede afstand, precies waar we gepland hadden neer te komen. Het water was ook diep genoeg, minimaal 5 meter.”

Hier het filmpje:
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/Nr5uxI7Bqfk”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.