Home / archiefcentraal / carolien geluk nodig

carolien geluk nodig

Geschreven door een onbekende bron bereikte mij dit bericht…

Wereldwijde epidemie verspreidt zich snel
De Wereld Welzijns Organisatie (WWO) voorziet dat miljarden individuen besmet zullen raken met de geluk epidemie in de volgende tien jaar. De symptomen van deze ziekte zijn onder andere: de neiging om zich te laten leiden door eigen intuïtie in plaats van ideeën, angsten, opvattingen vanuit het verleden of van anderen; gebrek aan interesse om anderen te beoordelen, zichzelf te veroordelen, gebrek aan mogelijkheid om zich zorgen te maken waardoor andere mensen worden gewaardeerd zoals ze zijn en ze dus niet hoeven te veranderen; het verlangen om eigen gedachten, emoties, gevoelens, lichaam, materieel leven en omgeving op een zo positief mogelijke manier tot ontwikkeling te brengen; veel glimlachen, een glimlach die ‘dank u’ zegt; aanbod van de eigen overvloed, harmonie, vrede en het eigen geluk aan anderen die daarvoor openstaan; totale aanvaarding van zijn of haar aanwezigheid op aarde en elk moment de keuze makend voor dat mooi, goed, waar en levend is.

Als jij wilt doorleven vanuit angst, zorgen, terrorisme, afhankelijkheid en conflicten, vermijd dan het contact met de mensen die deze symptomen vertonen.

Door de geluk ziekte verliezen besmette mensen de angst om te sterven, de drang om gelijk te hebben en oorlog te voeren. Dat kan grote sociale beroering geven. Bovendien kunnen er samenscholingen komen van gelukkige mensen die zingen, dansen en het leven vieren. Het virus verspreidt zich razendsnel.

Dit virus mag zich wat mij betreft snel verspreiden.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.