Home / archiefcentraal / bzzz zpeurtocht op de sprengenberg

bzzz zpeurtocht op de sprengenberg

Gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar zijn tussen 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten bedragen 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden.

Bij Informatieschuur De Pas leen je een rugzakje met opdrachten. Ontdek tijdens deze speurtocht de wereld van insecten en kriebelbeestjes op de Sprengenberg in Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Kijk in een bijenhotel, ontdek hoe vlinders proeven of hoe de pissebed aan zijn naam komt?

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.