buurtbemiddelaars laten zich zien in olst en wijhe

In het Noaberhuus in Wijhe kwamen op maandagmiddag vrijwilligers van het Noaberhuus uit Wijhe en Olst bij elkaar om te praten over buurtbemiddeling als een methode om een verstoorde relatie tussen buren te verbeteren. Twee vrijwillige buurtbemiddelaars uit Wijhe vertelden over hun ervaringen met dit werk en mede dankzij de vele vragen kregen de Noaberhuus vrijwilligers een helder beeld van de meest voorkomende conflicten en wat buurtbemiddeling kan betekenen om de relatie tussen buren te herstellen. De vrijwilligers van het Noaberhuus kunnen vanaf nu, dankzij deze middag, buren met klachten over overlast beter de weg wijzen naar Buurtbemiddeling.

Op de Wijhese markt hebben enkele buurtbemiddelaars de bezoekers aangesproken over hun mooie en succesvolle vrijwilligerswerk. Het bleek dat buurtbemiddeling bij veel mensen nog niet bekend was. Ook wist men vaak niet hoe goed de vrijwilligers worden getraind voor deze taak en hoe professioneel dit werk is georganiseerd.

Buurtbemiddeling Olst-Wijhe is bereikbaar via 0570-621556 en info@buurtbemiddelingolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.