burgemeester uitgenodigd voor discozwemmen in de tippe

“We willen ons steentje bijdragen aan het zwembad. Daarom hebben wij vorige maand ook een week als vrijwilligers achter de kassa en kiosk meegedraaid. En waar zijn we nu echt goed in? In het maken van een feestje. Om de start van de vakantie in te luiden nodigen wij iedereen uit om dat met ons in het zwembad te vieren”, zegt Ben Groot Beumer glimlachend.

De Sökkestoppers nodigen Wethouder Gosse Hiemstra en Burgemeester Dadema en alle fracties uit om vrijdag ook mee te zwemmen.

Het discozwemmen is van 19.00 tot 21.00 uur en DJ Pascal zal zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Jeugd Prinses Corné en Prins Marcel I en hun adjudanten en gevolg geven ook acte de présence en zwemmen een aantal baantjes mee. De normale toegangsprijzen gelden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.