Home / archiefcentraal / brett vraagteken

brett vraagteken

Een jongedame plofte naast me neer. Ik scande in een flits blote benen, rode nagellak op haar teennagels, een gebloemd rokje en een iPhone. Tweemaal zuchtte ze diep. Toen begon ze: ‘Ja mam… Goed hoor. Maar wát een dag weer. Die stagiaire, je weet wel, waar ik je laatst van vertelde. Precies! Die snol. Nou vandaag was het de druppel. Ze flirtte de hele dag met Julian, die senior van de ontwerpafdeling. Ze stapten zelfs samen in zijn auto… Nee joh, die BMW niet meer, een Tesla! Hij is nu duurzaam hè. De hypo… Vanavond? Nee, weet ik nog niet. Weet ik, mam. Wééét ik!… Nou ja, mijn leven is op dit moment één groot vraagteken… Ja dááág!’

Weer een zucht. Ze opende een zakje slurpfruit en zoog aan het tuitje. De trein dook de Schipholtunnel in. Boven de herrie uit hoorde ik haar nog net ‘kutzooi’ zeggen.

brettcolumn@hotmail.com
www.brettsnap.nl

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.