Home / archiefcentraal / brett ek

brett ek

Uiteindelijk is het president Hollande zelf die ingrijpt. Hij zet alle sluizen open. Overtollig regenwater gutst van de Franse akkers en stroomt het stadion binnen. Al snel staat iedereen tot zijn middel in het water. Supporters ontwaken en betreden het veld. Een laatste vuurpijl. Nog één opstootje.

Dan vallen de spelers elkaar in de armen. Het is volbracht. Een aanvoerder juicht en zwaait met een bokaal. Stewards serveren, in het kolkende water, bier, wijn, champagne, blokjes kaas en droge worst. De uitzinnige menigte danst en springt. Door het stadion schalt de Eurovisie Mars.

Plotseling stuwt een storm vanuit het zuiden het water op tot metershoge golven. Even is er paniek. Dan trekt Michel Platini schaterend de grote stop uit de middenstip.

brettcolumn@hotmail.com
www.brettsnap.nl

Lees ook

Rick Evers: DSCIM4984 of DSCIM4985

Ons kleine mannetje was jarig. Het ene moment heb je een baby in je armen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.