brett ek

Uiteindelijk is het president Hollande zelf die ingrijpt. Hij zet alle sluizen open. Overtollig regenwater gutst van de Franse akkers en stroomt het stadion binnen. Al snel staat iedereen tot zijn middel in het water. Supporters ontwaken en betreden het veld. Een laatste vuurpijl. Nog één opstootje.

Dan vallen de spelers elkaar in de armen. Het is volbracht. Een aanvoerder juicht en zwaait met een bokaal. Stewards serveren, in het kolkende water, bier, wijn, champagne, blokjes kaas en droge worst. De uitzinnige menigte danst en springt. Door het stadion schalt de Eurovisie Mars.

Plotseling stuwt een storm vanuit het zuiden het water op tot metershoge golven. Even is er paniek. Dan trekt Michel Platini schaterend de grote stop uit de middenstip.

brettcolumn@hotmail.com
staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.