Home / archiefcentraal / bouwbord nieuw tijenraan onthuld

bouwbord nieuw tijenraan onthuld

Met deze onthulling draagt de gemeente Raalte de bouwkavel nu over aan hoofdaannemer Vaessen, die verantwoordelijk is voor de bouw van het nieuwe multifunctionele sportcentrum. Slangen & Koenis Architecten heeft het ontwerp gemaakt.

Een maquette van het ontwerp is te zien in de hal van het huidige sportcentrum Tijenraan. De maquette geeft naast het ontwerp van het nieuwe Tijenraan, ook een mooi beeld van de inrichting van het buitengebied.

Multifunctioneel
In het nieuwe gebouw van Tijenraan komt een zwembad, twee sporthallen, biljart, horeca, het kantoor van het Sportbedrijf Raalte en ruimten voor fysiotherapie, diëtiste en andere zorgverleners. Inmiddels is de locatie bouwrijp gemaakt en start de daadwerkelijk bouw van Nieuw-Tijenraan volgens de planning medio september 2016. Verder is er een bouwweg aangelegd om bouwverkeer niet over Zwolsestraat en de rotonde te leiden, maar veilig rechtstreeks op de N348. Dit is gebeurd op breed gedragen verzoek van gebruikers, omwonenden en de gemeente zelf.

De ingebruikname van het nieuwe sportcentrum is gepland in december 2017.

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.