bibliotheek salland zoekt vrijwillige voorlezers

Tijdens de Boekstart-ochtenden gaan de kinderen, samen met hun ouders of opa en oma, boekjes bekijken, worden ze voorgelezen en wordt uiteraard een kopje koffie/thee gedronken. Het doel van deze bijeenkomsten is dat (groot)ouders en kinderen op een leuke, speelse wijze kennismaken met verschillende boekjes voor nu en als ze wat ouder zijn.

Interesse of weet jij iemand die geïnteresseerd is?
Per keer zijn twee vrijwilligers nodig om dit uurtje te begeleiden. Bibliotheek Salland zoekt vrijwilligers voor de locatie in Olst die de woensdag tussen ongeveer 9.45 en 11.15 uur beschikbaar zijn om samen met de kinderen boekjes te bekijken en voor te lezen. Als vrijwilliger zorgt je ook voor de koffie en thee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.