bestuur lto salland loopt farmstacle run in heino

Het boerenleven is best zwaar. Lange en vaak zware werkdagen, weinig vakantie, momenteel zijn de opbrengstprijzen voor vele agrarische sectoren laag en wordt er weinig tot niets verdiend. Veel leden van LTO Salland hebben het in de huidige marktomstandigheden moeilijk.

De bestuursleden van LTO, die allemaal zelf ook boer zijn, willen echter graag laten zien dat boeren, ondanks de moeilijke tijden, samen ook veel plezier kunnen hebben en positief in het leven staan. “We zijn trots op ons beroep en de vele mooie zaken die de agrarische sector te bieden heeft!”

Sterk team
“Daarnaast willen we laten zien dat we een sterk team zijn én blijven, gericht op het samen behalen van resultaat. Of het nu het uitlopen van een blubber-race door de modder is, of de belangenbehartiging die we uitvoeren voor onze leden. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder en ben je sterker! Dat willen we ook uitstralen tijdens de Farmstacle Run.”

Alle leden van LTO Salland, niet-leden, boeren, burgers en buitenlui zijn natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen. Samen trotseren ze water, modder en alle obstakels, net zoals in het echte boeren leven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.