beslissende slotweek voor sallandglas nog 13 5 te gaan

Inmiddels staat het aantal inschrijvingen op 36,5%. “We hebben nog tot en met zondag te gaan en er zullen minstens nog 435 inschrijvingen (stand van afgelopen maandag, red.) moeten volgen”, zegt Henny Lammers, bestuurslid van SallandGlas.

Beslissende slotweek
“Uiteraard zetten we als bestuur en vrijwilligers van SallandGlas echt alles op alles om die beslissende ondergrens te halen, maar we zijn er nog niet. We horen van alle kanten dat men zich gáát inschrijven, maar met goede voornemens komen we er niet.” Voor de beslissende slotweek doet SallandGlas daarom een dringende oproep aan iedereen in het buitengebied die zich nog niet heeft ingeschreven.

Inschrijven kan via de website staging2.glasvezelbuitenaf.nl. Maar men kan ook terecht bij Expert Raalte, EP-Raalte, de Zaak Electronics (Heino) en Markvoort computers in Wijhe en Salland ICT in Lemelerveld.

Inschrijfbijeenkomsten
Er zijn ook inschrijfbijeenkomsten op woensdag 13 juli (Zaal Logtenberg in Boerhaar van 19.00 tot 21.00 uur) en donderdag 14 juli (Elckerlyc in Luttenberg van 19.00 tot 21.00 uur). Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli houdt SallandGlas nog een slotoffensief. De genoemde inschrijfpunten houden het hele weekend rekening met extra toeloop.

Op zaterdag 16 juli van 9.00 tot 16.00 uur is er nog een regionale slot-inschrijfdag in het Hoftheater van Raalte. Dan zijn behalve de onafhankelijke adviseurs van onder meer Salland ICT, EP-Raalte, Markvoort computers en HBCS ook diverse vrijwilligers van SallandGlas present.

“We verwachten dan grote belangstelling en adviseren de mensen dan ook om de informatie die men thuis gestuurd heeft gekregen alvast door te nemen, en voor zoveel mogelijk alvast in te vullen”, besluit Lammers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.