begin vroeger met stoppelhaene en versier je straat plein of voortuin

Steeds meer mensen ontdekken dat: het aantal mensen dat meedoet aan het in Stöppelhaenesfeer brengen van de straat, plein of eigen voortuin zit in de lift. Waarom het zo leuk is? Het bedenken van een thema, het uitwerken daarvan, er vervolgens met z’n allen mee bezig zijn, dat onderlinge contact, de gezelligheid in de buurt, daar doen de mensen het allemaal voor.

Je hoort nooit iemand zeggen dat het veel werk is, dat de tijdsinvestering tegen is gevallen. Dat komt enerzijds omdat je zelf kunt bepalen hoeveel tijd je in het versieren van je eigen straat of tuin stopt, maar ook omdat je tijdens het werk vooral gewoon lekker lol kunt maken met elkaar, dat het er een stuk gezelliger op geworden is in de buurt.

En als het dan Stöppelhaene is, krijg je ook nog eens volop eer van je werk. Want heel veel Sallanders zien een fietstocht of autoritje langs de mooie versieringen als onderdeel van het Stöppelhaene-programma. Je hebt dan echt het gevoel jouw steentje aan weer een geslaagde Stöppelhaene te hebben bijgedragen. En je draagt ook nog bij aan de culturele waarde van Raalte ook!

Kinderen altijd prijs
Kinderen en groepen kinderen doen ook steeds meer mee. Stöppelhaene wil dit leuke initiatief extra ondersteunen door álle kinderen die meedoen te waarderen. Er komen dit jaar voor het eerst speciale prijzen voor kinderversieringen. En iedereen wint wat.

Meedoen?
Meedoen met gezin, vrienden, buurt, vereniging, straat, wijk, school, bedrijf of in welke samenstelling dan ook? Met een klein bedrag kun je al heel ver komen. En Stöppelhaene zorgt ook voor een bijdrage in de kosten: garven en lijm wordt verstrekt.

Op stoppelhaene.nl vind je uitgebreide informatie betreffende deelname. Je kunt ook contact opnemen met Cees Bouman (06-19280180) of een van de andere commissieleden (zie stoppelhaene.nl).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.