basisschool ichthus in lemele neemt afscheid van juf hettie en groep 8

 Maandag werd er een schitterende afscheidsmusical opgevoerd door groep 8. Alle leerlingen kregen na afloop een getuigschift en een boek. Zij blijven niet zitten, maar de school kreeg een mooie bank om op te zitten.

Woensdag organiseerden de leerlingen van groep 8 een spelletjesochtend, en donderdagmorgen werd juf Hettie door alle kleuters feestelijk van huis opgehaald. Na een vrolijk ontvangst op school gingen juf Hettie voor de laatste keer een dagje uit met haar kleuters. Na meer dan 40 (kleuter) onderwijs stopt juf Hettie met het onderwijs en gaat ze genieten van andere dingen. De dag werd beëindigd met een flashmob door de gehele school.

Vrijdag, met de jaarlijkse fietstocht, trakteerde juf Hettie vanuit de ijscokar iedereen op een ijsje. Na afloop kreeg ze een mooie koffer met inhoud. Nu kan ze op reis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.