Home / archiefcentraal / 9 jarige lola 25 000ste bezoeker zwembad de tippe

9 jarige lola 25 000ste bezoeker zwembad de tippe

Vanwege het heerlijk warme weer van de afgelopen dagen kwamen er dagelijks veel bezoekers naar zwembad De Tippe in Heino. Vanochtend om 11.20 uur werd Lola als 25.000ste bezoeker bij het openluchtzwembad verwelkomd.

Uit handen van Peter Gras van Sportbedrijf Raalte en Maike Smeenk van Stichting Vrienden van De Tippe ontving Lola een cheque voor een zwemabonnement voor zwembad De Tippe voor het volgende zwemseizoen 2017, een bos bloemen en leuke spelattributen voor in het zwembad.

Openingstijden zwembad
Ook voor de komende dagen zijn de weersverwachtingen goed. Sportbedrijf Raalte en de Stichting Vrienden van De Tippe hopen de rest van het zwemseizoen dan ook nog veel meer bezoekers te ontvangen.

Tot en met zondag 4 september is het zwembad in Heino geopend. Tijdens de schoolvakantie (t/m 26 augustus) zijn de openingstijden verruimd en kan iedereen in deze periode zwemmen op maandag van 12:00-20:00 uur, op dinsdag-vrijdag van 06:45-20:00 uur en op zaterdag-zondag van 12:00-17:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.zwembaddetippe.nl en volg zwembad de Tippe op Facebook (www.facebook.com/zwembaddetippe) voor het laatste nieuws.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.