zwemvierdaagse bij de tippe in heino

De zwem-4-daagse is een sportieve activiteit, waarbij de mogelijkheid bestaat om op vier achtereenvolgende dagen, twee bepaalde afstanden te zwemmen.

Kinderen t/m 10 jaar zwemmen elke avond 250 meter (tien baantjes). Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen zwemmen 500 meter (twintig baantjes). De snelheid van het zwemmen is niet van belang, het is namelijk geen wedstrijd. Na vier afstanden krijg je een medaille.

Naast zwemmen, kun je ook elke avond meedoen met spelletjes en demonstraties. Je mag bijvoorbeeld ook eenmalig met een mat van de glijbaan.

Volleybal
Het zwembad zal de hele week bruisen van de activiteiten. Zo wordt dit jaar de zwemvierdaagse gecombineerd met het jaarlijkse volleybal toernooi van Heino. En als deze vrijdag de velden heeft verlaten, strijkt daar de gemeentelijk georganiseerde sportcarrousel neer.

Kosten en deelname
Vanavond (maandag) is tussen 17.00 en 20.00 uur de voorinschrijving bij Zwembad De Tippe. Je betaalt vijf euro voor de gehele vierdaagse.

Kun je maandag niet, dan kun je je tot uiterlijk dinsdag 18.00 uur opgeven. Alleen dan betaal je 6 euro. Zwemdiploma A is een vereiste voor deelname. Voor de allerkleinste is er weer een spetterparcours. Meer informatie vind je op staging2.HERA11.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.