zwemdiploma voor zeven volwassenen bij zwembad tijenraan

Bij zwembad Tijenraan is het ook voor volwassenen mogelijk om hun zwemdiploma te halen. Iedereen die op latere leeftijd ook nog graag het zwemdiploma wil halen is van harte welkom. Op woensdagavond is er een instroomgroep in het ondiepe bad en op donderdagavond zijn er lessen voor de gevorderden in het wedstrijdbad van Tijenraan.

Iedereen die wel in bezit is van het zwemdiploma, maar graag enkele extra lessen wil volgen om weer met meer vertrouwen het water in te gaan, kan ook terecht bij het Raalter zwembad. Meer informatie hierover is op te vragen bij de receptie van het zwembad via telefoonnummer 0572 760 600, of e-mailadres info@sportbedrijfraalte.nl.

Meer informatie over de volwassen zwemlessen bij zwembad Tijenraan is te vinden op staging2.zwembadtijenraan.nl.

Meer foto's