Home / archiefcentraal / zomermarkt in raalter centrum op 25 juni

zomermarkt in raalter centrum op 25 juni

Om 14.00 uur is de prijsuitreiking van de ROV zomeraktie. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend, zij weten alleen nog niet welke prijs ze hebben gewonnen. Om de prijzen moeten ze nog gaan “strijden” bij Lunchroom/Café BorrellzZ op de Grote Markt in Raalte. Ze maken kans op een boxspring, reischeque, fiets, playstation, televisie, straatje staatsloten, kledingbon, fotoshoot, bon van Haarco en gratis brood tot en met december 2016.

Ook worden er nog diverse wensen vervuld. Tijdens de kerstmarkt in Raalte liep een fee rond waarbij kinderen een wens mochten indienen. Eén wens is al in vervulling gegaan, de overige wensen worden tijdens zomermarkt vervuld.

Lees ook

GemeenteBelangen wil markt terug naar centrum

RAALTE – GemeenteBelangen wil graag dat de warenmarkt, al dan niet gedeeltelijk, terugkeert naar het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.