yosina 9 en vader decky uit olst zingen live tijdens tv avond voor war child

De afgelopen weken hebben vele ouder-kind-koppels geprobeerd een plaatsje in het programma te bemachtigen door een filmpje online te plaatsen waar zij samen een bekende hit zingen. Een jury, met onder meer Marco Borsato en zijn dochter Jada, koos zeven koppels voor de tv-uitzending.

Papua
Yosina en Decky werden gekozen en gaan daarom tijdens de show de muzikale strijd aan met zes andere ouder-kind-koppels. Decky: “Yosina is erg bezig met kinderen die het minder goed hebben dan wij, vooral uit Papua, waar wij vandaan komen. War Child spreekt haar enorm aan. Samen zingen vinden we heerlijk. Maar straks op dat grote podium, dat vind ik wel spannend. Dat is wel wat anders dan samen zingen in de kerk zingen wat we wel eens doen. Volgens mij is Yosina straks minder zenuwachtig dan ik.”

Gelukkig krijgen de deelnemende kinderen en ouders de komende weken heuse professionele begeleiding op het gebied van zang en performance van zangcoach Babette Labeij om hen klaar te stomen voor een schitterend live-optreden voor heel Nederland. Uiteindelijk beslist het publiek in de zaal door middel van een staande ovatie wie het winnende koppel is.

‘Fantastisch en ontroerend’
De vader en dochter uit Olst hebben in ieder geval al de volle aandacht van Marco. “Jada en ik vonden het fantastisch en ontroerend om de ouders en kinderen samen te zien zingen. Daaruit bleek hun emotionele en muzikale band en die heeft heel Nederland kunnen zien. De onvoorwaardelijke liefde voor elkaar spatte soms van het scherm. We zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat tijdens de finale op het grote podium.”

Het tv-optreden voor War Child is op 29 juni om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO1. De presentatie van Jij&Ik is in handen van Tooske Ragas en Marco Borsato, beiden ambassadeur van War Child. Tal van artiesten verlenen hun medewerking aan de show, waaronder Matt Simons en Esmee Denters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.