Home / archiefcentraal / word jij deze zomer directeur van je eigen bedrijf

De gemeente Olst-Wijhe doet dit jaar mee met het project ZomerOndernemer. Het doel van het project is om jonge inwoners van Olst-Wijhe te laten ontdekken of het ondernemerschap iets voor hen is. Ondernemerschap (in algemene zin) helpt, volgens de gemeente, jongeren bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst.

word jij deze zomer directeur van je eigen bedrijf

Deelnemers krijgen vier tot zes weken de gelegenheid kennis te maken met het ondernemerschap. In de eerste week is er een driedaagse training. Daarna gaan ze zelf aan de slag. Regelmatig komen ze bij elkaar, bijvoorbeeld voor een workshop met spraakmakende ondernemers. Aan het eind presenteren de jonge ondernemers hun bedrijf op een feestelijke slotbijeenkomst.

Deelname is gratis
Deelname aan ZomerOndernemer is gratis, je hebt alleen wel een goed idee en een grote dosis enthousiasme nodig. Als deelnemer mag je overigens ‘gewoon’ op vakantie, als je maar minimaal vier weken aan het project deelneemt.

Interesse?
Jongeren tussen de 15 en 23 jaar kunnen zich aanmelden voor deelname via www.zomerondernemer.nl. Na aanmelding volgt er een selectiegesprek.

Belangrijke data
Het project start op dinsdag 19 juli met een driedaagse training. Vervolgens is er elke donderdagmiddag een bijeenkomst. Het project wordt op vrijdag 26 augustus feestelijk afgesloten tijdens een kick out. Het project vindt plaats in Zwolle.

Meer informatie
Meer informatie is de krijgen via Peter Filius 06-55333642 of Harry Bakker 06-22438062.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.