wesepe maakt zich op voor derde openlucht spektakel

Het is een vervolg op het verhaal van 2014 met vertrouwde rollen en nieuwe karakters. Veel humor, special effects en op zaterdag als afsluiting een spetterend tentfeest.

We keren terug naar het boerenerf van het gezin van Mummelman, waar vader, moeder en zoon onder een dak wonen met opa en oma. Opa’s gezondheid wordt minder en dat zal iedereen weten ook. Zoon Jan heeft net een nieuwe vriendin waarmee hij wil samenwonen. Zijn ouders en grootouders zien haar echter niet zitten. Intussen komen er nieuwe bewoners op het platteland waarmee ze het in eerste instantie erg goed kunnen vinden, totdat er nieuwe activiteiten op de boerderij worden ontplooid. Met grote gevolgen… Veehandelaar Geert bemiddelt op zijn eigen manier en de baron wijst de Mummelmans op nieuwe kansen voor de boerderij. Desondanks wordt de relatie met de nieuwe buren ernstig verstoord, waarna alleen de ‘Rijdende rechter’ nog uitkomst lijkt te kunnen bieden… Van vloggen tot veewagen en van segway tot scootmobiel: een ouderwets gezellige voorstelling met alle ingrediënten van nu.

Informatie
Zaterdagavond 2 juli 20.00 uur en zondagmiddag 3 juli 14.00 uur a.s.
Locatie: erve de Meijer, Boxbergerweg 34 in Wesepe

De zaterdagavond wordt afgesloten in de tent, inclusief live muziek van de band Averell D. Zondag speelt na afloop Nilsound. Uiteraard is de catering bij beide voorstellingen goed verzorgd.

Entree: €10,00 p.p. kinderen t/m 12 jaar € 5,00. Voorverkoop via bakkerij Van Rijssen, Het Wapen van Wesepe en Gerard Willemsen (Boxbergerweg 34 te Wesepe). Resterende kaarten worden voor aanvang van de voorstellingen verkocht aan de kassa. LET OP: i.v.m. beperkt aantal zitplaatsen geldt op=op.

Kijk voor meer informatie en actuele ontwikkelingen op staging2.tempowesepe.nl en op Facebook tempowesepe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.