weghorst voor het laatst in cafe restaurant tijenraan

Met de komst van het nieuwe Tijenraan komt dus een einde aan jaren trouwe dienst van de familie Weghorst. Na een selectieperiode in maart van dit jaar bleken namelijk alle zeven geïntereseerde commerciële partijen – waaronder Weghorst – af te haken. 

Na gesprekken in 2015 tussen Sportbedrijf Raalte en mogelijke nieuwe uitbaters bleek dat de zware effort niet waargemaakt zou kunnen worden door de verschillende kandidaten. Zeven dagen per week geopend zijn in combinatie met de lage marge die men verwachtte was voor commerciële partijen niet te doen.

Om deze reden besloot de gemeente destijds om het café te laten exploiteren door Sportbedrijf Raalte. Deze beslissing deed nogal wat stof opwaaien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.